Over ons

Wie zijn wij?

Opgericht in 1995 door de familie Toko, is TADAL S.A. een import-export- en distributiebedrijf gevestigd in Brussel en gespecialiseerd in mediterrane voedselproducten.

Met de focus op de Europese markt en de groeiende vraag naar deze producten in België, heeft TADAL in 1999 samengewerkt met wereldberoemde merken zoals Gazi, Baktat, Egetürk en Sebahat.

In hetzelfde jaar 1999 innoveerde TADAL in haar bedrijfstak door een nachtwinkel van 400 m² te openen op de Mabru-locatie, de Vroegmarkt van de Stad Brussel. In 2002 breidde TADAL haar activiteiten uit naar de detailhandel.

Een voortdurende expansie

Waar het allemaal begon

Om een breder scala aan producten en een betere service aan klanten te kunnen bieden, investeerde TADAL in 2005 in Mabru door een modern gebouw van in totaal 5.000 m² te bouwen, waarvan 3.800 m² voor magazijnen.

In 2012 breidde TADAL haar visie uit door 2.000 m² aan magazijnruimte toe te voegen. Deze uitbreiding van het bestaande gebouw maakte het mogelijk om het assortiment producten verder uit te breiden.

TADAL heeft haar eigen distributienetwerk met een vloot van 7 vrachtwagens die heel België bedienen.

Ons belangrijkste voordeel: kwaliteitsproducten en service

Het kernbedrijf van TADAL is de import, export en distributie van mediterrane voedingsproducten. Onze zakelijke doelstellingen hebben één belangrijk doel: de klant tevredenstellen.

Daarom hecht TADAL veel belang aan de kwaliteit van de producten die zij op de markt brengt. Al onze producten worden zorgvuldig onderzocht en geanalyseerd om de Europese markt te voorzien van de beste basisingrediënten en smaken uit de keuken van het Midden-Oosten en de Middellandse Zee.

Bovendien is TADAL zich ervan bewust dat het succes van haar doelstellingen afhangt van het welzijn en de motivatie van haar medewerkers. Ons bedrijf bestaat niet alleen uit het management. TADAL ziet zichzelf als een groep mannen en vrouwen die samenwerken in dezelfde richting. Klanttevredenheid kan niet worden bereikt zonder waarde te hechten aan menselijk contact.

“Geloofwaardigheid wordt opgebouwd door daden, niet door woorden.”

TOKO Deniz

CEO Tadal S.A.