Betaling en Krediet

Tenzij anders aangegeven, heeft u de mogelijkheid om bij levering of ter plaatse te betalen met uw kaart (Bancontact, Visa, Mastercard, enz.) of contant.

Wanneer u nog geen klant bent maar een grote bestelling wilt plaatsen voor latere levering, dient u een aanbetaling te doen volgens de overeengekomen voorwaarden. Het resterende bedrag wordt bij levering betaald.

Elke klant die minder dan een jaar met ons samenwerkt, wordt beschouwd als een nieuwe klant. Betaling vindt altijd plaats bij levering of bij ontvangst ter plaatse.

Betaling vindt altijd plaats bij levering of bij ontvangst ter plaatse. Tenzij anders aangegeven door de financiële afdeling, is goedkeuring voor krediet gebaseerd op historie, jaarlijkse omzet en regelmatige aankopen. We verlenen krediet met een maximale terugbetalingsperiode van 30 dagen. De financiële afdeling behoudt zich het recht voor krediet te weigeren als de klant niet meer aan de voorwaarden voldoet.

Om het comfort en de veiligheid van iedereen te waarborgen, geven we altijd de voorkeur aan betalingen per kaart of directe overschrijving. Al onze chauffeurs zijn uitgerust met een mobiel apparaat. We accepteren alle kaarten (Bancontact, Mastercard, Visa, Maestro).

Als de voorwaarden niet worden nageleefd en er geen betaling plaatsvindt, behoudt Tadal zich het recht voor de levering van de bestelling te weigeren. Annulering van een bestelling leidt tot administratieve kosten van 100 euro en blokkering van de rekening.